Dee Snider muistelee Twisted Sisterin lämppäripestiä Iron Maidenin kasarikiertueella – ”Silloin rundit olivat rundeja ja miehet miehiä”

24.9.2021 21:58

Aiemmin tänä vuonna Leave a Scar -sooloalbuminsa julkaissut entinen Twisted Sister -solisti Dee Snider vieraili hiljattain MetalgodZradion haastateltavana.

Mies muisteli jutustelutuokion aikan muun muassa 1980-luvun alkua, jolloin Twisted Sister lämmitteli Iron Maidenia tämän Powerslave-kiertueella.

”Se oli aikaa, jolloin rundit olivat rundeja ja miehet miehiä. Ei ollut mitään tukkametallia, oli vain metallia”, Snider sanoo. ”Ei ollut vielä olemassakaan koko tukkametalli-brändiä kun rundasimme vuonna 84 Maidenin kanssa, niinpä Mötley Crüekin kiersi Ozzyn kanssa ja se oli yksi suurimmista rundeista.”

”Viisi loppuunmyytyä iltaa Long Beach Arenalla ja jos muistat, paikka oli täynnä kun nousimme lavalle, vaikka yleensä ihmiset tulevat myöhemmin paikalle”, Snider jatkaa. ”Mutta nyt kaikki  Maidenia katsomaan tulleet näkivät myös Twistedin.”

Twisted Sister ehti lämmitellä myös Dioa.

”Rakastan Dioa ja Ronnieta, mutta kun rundasimme Dion kanssa, he eivät siirtäneet kamojaan yhtään, joten jouduimme aivan lavan reunalle ja valojen eteen, eikä meitä voinut nähdä”, Snider muistelee. ”Meillä ei ollut spottivaloja ja he ottivat tehoja pois pa:sta, sillä noin monet vanhat bändit nyt vain tuolloin toimivat.”

Entä mitä mies ikävöi Twisted Sisterin kanssa esiintymisestä?

”Ikävöin jengimentaliteettia, sitä me vastaan maailma -juttua”, Snider sanoo. ”Twisted Sisterillä oli omat värinsä ja pukeuduimme prätkätakeiksi kutsumiimme vetimiin. Black Label nappasi sen meiltä, samoin Bon Jovi levynsä kanteen. He ovat kaikki Twisted-faneja. Meillä oli tapana liikkua jengin lailla, ja joskus kun kävimme uusissa kaupungeissa ja olimme alakynnessä mitä tuli joukkovoimaan, oli kiva, että pojat olivat siellä rinnalla seisomassa.”

Lisää luettavaa