Dee Snider: Twisted Sisterin paluu olisi loukkaus faneja kohtaan – ”Jos joskus syön sanani, toivottavasti yleisö kierittää minut tervassa ja höyhenissä”

Twisted Sisterin jäähyväiskiertue oli sellainen ihan oikeasti, vakuuttaa Snider.
6.11.2017 12:21

Twisted Sister -yhtyeen keulahahmo Dee Snider vieraili hiljattain newyorkilaisen 101.5 WPDH -radion haastateltavana kertomassa muun muassa tulevasta Hatebreed-yhtyeen Jamey Jastan kanssa työstämästään, ”todella aggressiivisesta” soololevystään. Puheeksi nousi myös pillit pussiin heittänyt Twisted Sister ja tämän jäähyväiskiertue, joka Sniderin mukaan oli sellainen ihan oikeasti, toisin kuin monien muiden rockyhtyeiden ”viimeiset kiertueet”.

”Minä olen niitä tyyppejä, jotka ovat todella turhautuneita niihin bändeihin, jotka sanovat jäävänsä eläkkeelle ja tulevat sitten takaisin. Mielestäni se on loukkaus faneja kohtaan, varsinkin jos sellaisilla rahastetaan. Esimerkiksi vaikka Ozzy Osbournen No More Tours -kiertuepaita. Kuinkahan monta vuotta siitäkin on? Tai Kissin jäähyväiskiertue – eli jää hyvästi Ace [Frehley] ja Peter [Criss]?” Snider kummastelee.

”Scorpions teki kolme vuotta kestäneen jäähyväiskiertueen ja muutti sitten mieltään. En minä halua, että he menevät minnekään, mutta jos meille sanotaan, että näin tapahtuu niin silloin pitää oikeasti lopettaa. Jääkää toki vaikka ikuisiksi ajoiksi, mutta älkää kiertäkö ensin kolme vuotta viimeistä kertaa ja muuttako mieltänne seuraavana päivänä, se ei ole cool.”

”Minä ja muut Twistedin jätkät olemme samalla aaltopituudella kuin Mötley Crüe: se oli siinä ihan oikeasti. Meillä ei ole mitään aikeita tulla takaisin. En halua olla se tyyppi, joka vetää lausuntojaan takaisin, mutta jos joskus syön sanani, toivottavasti yleisö kierittää minut tervassa ja höyhenissä. ’Teit asiasta numeron, osoittelit kaikkia sormella ja sitten teit niin itse!’ En koskaan halua olla se tyyppi.”

Lisää luettavaa