Disco Ensemblelta uusi albumi, single kuultavana

15.2.2010 18:45

Disco Ensemble on valmistellut kaikessa hiljaisuudessa neljättä albumiaan. Tuottaja Lasse Kurjen johdolla Sonic Pump-, Petrax- ja Fried-studioilla loppuvuodesta 2009 äänitetty pitkäsoitto saa julkaisunsa touko- ja kesäkuun vaihteessa. Jo 24.

Disco Ensemble on valmistellut kaikessa hiljaisuudessa neljättä albumiaan. Tuottaja Lasse Kurjen johdolla Sonic Pump-, Petrax- ja Fried-studioilla loppuvuodesta 2009 äänitetty pitkäsoitto saa julkaisunsa touko- ja kesäkuun vaihteessa. Jo 24. helmikuuta ilmestyy White Flag For Peace -vinyylisingle, jolta löytyy kolme aikaisemmin julkaisematonta Disco Ensemble -biisiä.

Uuden albumin ensimmäinen single White Flag For Peace on myös kuunneltavana yhtyeen MySpace-sivulla.

– Tulevan levyn biisit kuulostavat vapautuneemmilta kuin edellisen Magic Recoveries -albumin kappaleet. Suurimmat näyttämisen paineet ovat takana, mukana on enemmän malttia ja biisit eivät ole nyt niin täyteen tungettuja. Vähemmän on tällä kerralla enemmän, sanoo Disco Ensemblen kitaristi Jussi Ylikoski.

Tulevien kuukausien aikana Disco Ensemblen verkkosivuille ilmestyy joka keskiviikko uusi jakso videopäiväkirjasta. Ensimmäinen jakso on nyt nähtävissä osoitteessa www.discoensemble.com

Lisää luettavaa