Disturbed-kitaristi liputtaa ennemmin sinkkujen kuin albumien puolesta – ”On turhauttavaa vuodattaa verta, hikeä ja kyyneliä kokonaiseen levyyn, jos kaikki biisit eivät pääse esille”

29.11.2022 22:08

Juuri uuden Divisive-pitkäsoiton julkaisseen Disturbed-yhtyeen kitaristi Dan Donegan sanoo tuoreessa T95 The Rock Stationin haastattelussa, että Disturbed voisi hyvinkin jatkossa keskittyä pitkäsoittojen sijaan yksittäisiin singlejulkaisuihin. Hän kuitenkin painottaa, että se on kysymys, johon on hyvin vaikea vastata eikä mitään ole vielä hakattu kiveen tulevaisuuden suhteen.

”Tällä hetkellä tuntuu siltä, että yleinen mielipide kallistuu sinkkujen ja yksittäisten biisijulkaisujen suuntaan. Artistille itselleen on turhauttavaa vuodattaa verta, hikeä ja kyyneliä ja käyttää kaikki se aika, vaiva ja raha kokonaiseen levyyn, jos kaikki biisit eivät pääse esille”, Donegan pohtii.

”Sanotaan vaikka että levyllä on vaikka kymmenen biisiä ja kolme niistä julkaistaan singlenä. On turhauttavaa ajatella, että olet käyttänyt saman verran aikaa ja energiaa niihin seitsemään muuhun biisiin, joita ehkä kourallinen tosifaneja rakastaa, mutta keskivertokuuntelija ei ehkä koskaan tule kuulemaan. Mutta tämä on vaikea asia, enkä osaa sanoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan meidän osaltamme. Se jää nähtäväksi. En osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta nyt näyttää siltä, että olemme menossa enemmän tuohon suuntaan.”

Lisää luettavaa