Disturbedin David Draiman pyysi The Darkness -nokkamieheltä anteeksi 20 vuoden takaisia tapahtumia – ”Kadun monia asioita…”

Draiman ja Hawkins hautasivat sotakirveet.
19.7.2022 12:36

The Darkness -laulaja Justin Hawkins kertoi hiljattain Youtubessa pyörittämässään Justin Hawkins Rides Again -videosarjassa, että hänen kamalin kokemuksensa toisen bändin lämmittelijänä tapahtui vuonna 2002, kun The Darkness toimi Disturbedin lämmittelijänä Brixton Academyssä.

”Ihmiset vain heittelivät tavaroita. He viskelivät lavalle muun muassa kenkiä, pulloja, kolikoita ja muuta krääsää”, Hawkins muisteli ja kertoi myös, miten Disturbedin laulaja David Draiman jostain syystä vihastui tapauksesta hänelle ja hänen bändilleen.

”David Draiman ei ollut erityisen tyytyväinen minuun. En tiedä, saatoin nuhdella väkijoukkoa, ja se ei päättynyt kannaltani kovin hyvin. Mutta minkäs teet”, Hawkins totesi.

”Jos joku bändi lämmittelee meitä ja yleisömme ei ole erityisen mukava heitä kohtaan, menen aina pahoittelemaan asiaa. Niin ei käynyt Disturbedin kohdalla. Siinä taisi käydä juuri päinvastoin ja he olivat vihaisia meille.”

Draimanin suuttumus kävi ilmi myös laulajan vuonna 2004 Metal Edge -lehdelle antamassaan haastattelussa, jossa tämä sanoi pitävänsä The Darknessia vitsinä ja viittasi myös tähän samaiseen keikkaan.

”Kuulin, että he ovat viime aikoina heitelleet paskaa meidän suuntaamme ja sanoneet meidän olevan juuri sellainen bändi, jollaisia he vastustavat. Heistä me symboloimme sitä, miten tämä nu metal -aalto on kuolemassa pois. Lasketko vittu leikkiä? On ironista, että he lämmittelivät meitä Lontoossa ja nyt he puhuvat meistä paskaa. Pidän [The Darknessin singlestä], minulla ei ole mitään sitä biisiä vataan. Se on hiton tarttuva biisi, mutta ei se ole metallia. Se on pop rockia. Kuinka kehtaatte kutsua itseänne metalliksi?” Draiman sanoi.

”He ovat hieno bändi eikä minulla ole mitään heitä vastaan, mutta älkää väittäkö olevanne jotain, mitä ette ole. Älä väitä, että te olette aitoja ja me emme. Haista vittu! Kuka helvetti luulet olevasi? Pidätte itseänne ja esitätte itsenne pelleinä. Nautin kyllä nauruista, koska onhan se hauskaa ja musiikki on tarttuvaa. Pidin heistä jopa silloin, kun he lämppäsivät meitä, vaikka yleisö buuasikin heille ja oli valmis lynkkaamaan heidät! Emme me ole haastamassa riitaa. Me kunnioitamme kaikkia emmekä puhu muista paskaa.”

Kun Blabbermouth raportoi Justin Hawkinsin videosta, David Draiman lähestyi The Darkness -laulajaa Twitterissä ja pyysi tältä anteeksi.

”Hei Justin. Olen pahoillani, että sinusta tuntuu tuolta. Kadun monia asioita, joita olen joskus sanonut ja tämä on niistä yksi. Siitä on nyt 20 vuotta. Luulen, että olemme molemmat tarpeeksi kypsiä käymään joskus yhdessä tuopillisella ja naureskelemaan koko asialle”, Draiman kirjoitti.

Hawkins myös vastasi Draimanin anteeksipyyntöön:

”Tämä on mahtavaa! En enää juo, mutta voin kyllä ottaa alkoholittoman oluen. Kiitos David, todella hienoa, että otit yhteyttä!” Hawkins kiitteli.

”Olemme molemmat alan selviytyjiä. Olen varma, että molemmilla on tarinoita kerrottavanaan. Selvitellään, milloin olemme samaan aikaan samassa paikassa ja toteutetaan tämä”, Draiman vastasi vielä Hawkinsille.

Ja näin saatiin taas yhdet sotakirveet haudattua kahden vuosikymmenen jälkeen, hieno juttu!

Lisää luettavaa