Rock on kaikkea muuta kuin kuollut, sanoo David Draiman – nämä ovat Disturbed-laulajan tuoreet bändisuosikit

Sami Lommi

David Draiman on palannut sosiaalisen median areenoille. Disturbed-laulaja oli aiemmin hyvinkin aktiivinen Twitter-käyttäjä, kunnes vuonna 2015 hän poistui palvelusta tykkänään. Syyksi päätökselleen Draiman kertoi myöhemmin Twitterin nihkeän ilmapiirin ja tyytymättömyyden omien viestien sisältöön.

Seitsemisen vuotta Draiman malttoi pysyä hissukseen, mutta nyt hän on jälleen liikekannalla. Alkajaisiksi laulaja kuittaa väitteet rockin kuolemasta höpöpuheeksi ja listaa yhtyeitä, jotka hänen mielestään pitävät kitaramusiikin lippua liehumassa. Viestit nosti esille Loudwire.

”Jos joku sanoo, että ’rock on kuollut’, hän ei selvästikään ole hereillä. Katsokaa nyt mitä Motionless in White, Bring Me the Horizon ja Nothing More ovat tehneet viimeisen viiden vuoden aikana. Nuoret rockbändit kukoistavat. Kuka on vuorossa seuraavaksi?” Draiman kirjoittaa.

Myöhemmin laulaja lisäsi listan jatkoksi vielä Bad Wolvesin, joka kohosi radioiden soittolistoille vuonna 2018 Zombie-coverinsa myötä. Muutamaa päivää aiemmin Draiman puolestaan hehkutti naisvetoisia The Warningia ja Plushia. ”Nuoret, vahvat naiset soittavat oikeita soittimia ja tekevät biisejä, joista koko genre voi olla ylpeä”, laulaja ilakoi.

Katso miehen alkuperäiset viestit alempaa. Onhan se kiva, että vaihteeksi puhutaan rockmusiikista muuten kuin tuomiopäivän tunnelmissa!