Dokken-keulakuva kertoo kuulumisiaan, eivätkä ne ole mukavia – ”Oikea käsivarteni on halvaantunut”

24.9.2023 21:28

Dokken-keulakuva Don Dokken kertoo The Cassius Morris Show’n haastattelussa kärsivänsä todella ikävästä vaivasta.

Dokken kävi marraskuussa 2019 niska- ja selkärankaleikkauksessa, joka ei miehen kertoman mukaan onnistunut parhaimmalla mahdollisella tavalla.

”Oikea käsivarteni halvaantui, joten en voinut soittaa enää kitaraa, enkä sitä kautta säveltämään”, Dokken kertoo. ”Se oli perseestä… kuinka voin viimeistellä biisit jos en pysty soittamaan kitaraa? Niinpä odottelin ja odottelin, kävin salilla kolme kertaa viikossa ja olin fysioterapiassa. Vasen käteni toimii normaalisti. Oikea käteni on ihan vituillaan. Se oli siinä. Koko käsivarsi on halvaantunut. Voin kannatella kuppia — siinäpä se sitten onkin. Se oli leikkauksen jälkeen masentavaa. Ja minulle hoettiin: ’Odota vuosi. Odota vuosi. Odota vuosi.’ Siitä on nyt kolme vuotta. Se ei ole parantunut. Se on ollut mälsää.”

”Vitsailin leikkaussaliin mennessä kirurgille, että ’tee minulle kaksi palvelusta. Älä tapa äläkä halvaannuta minua.’ Puolet siitä onnistui”, Dokken jatkaa. ”Olen halvaantunut. Vei yli vuoden että pystyin [nostamaan oikean käsivarren pään yläpuolelle] — vuoden. Käytin rollaattoria ja keppiä, jälkimmäinen on minulla vieläkin käytössä. Yritän olla käyttämättä sitä. Mutta se vei puhdin bändin purjeista.”

Dokken julkaisee järjestyksessään 13 studioalbuminsa Heaven Comes Downin 27. lokakuuta.

Lisää luettavaa