Egotripin uusi single julki

15.8.2011 13:58

Egotrippi julkaisee uuden Muistutus-singlen 15.8. Yhtyeen kuvailun mukaan kyseessä on "lohduttava jytäboogie".

- Haluamme antaa itsestämme pieniä elonmerkkejä. Ehkä singlen julkaiseminen myös antaa sen tarvittavan potkun persuuksillemme, jotta saisimme levytyshommaan vähän vauhtia, kitaristi Knipi ilmoittaa.

Egotrippi julkaisee uuden Muistutus-singlen 15.8. Yhtyeen kuvailun mukaan kyseessä on "lohduttava jytäboogie".

– Haluamme antaa itsestämme pieniä elonmerkkejä. Ehkä singlen julkaiseminen myös antaa sen tarvittavan potkun persuuksillemme, jotta saisimme levytyshommaan vähän vauhtia, kitaristi Knipi ilmoittaa.

– Parisen vuotta olemme nyt touhunneet uuden materiaalin kimpussa. Homma etenee hitaasti ja välillä tuntuu, että edellisestä levystä (Maailmanloppua odotellessa, 2008) on kulunut ikuisuus. Olemme kuitenkin päättäneet, että tämän asian kanssa ei hosuta. Levy ilmestyy kun materiaalia on tarpeeksi ja se on mielestämme tarpeeksi hyvä julkaistavaksi.

Egotrippi on aktivoitunut myös keikkarintamalla.

– Kevään lyhyen kiertueen aikana keikkailu alkoi taas tuntumaan hauskalta ja suunnitelmissamme onkin  tiivistää esiintymistahtia. Tarkoituksenamme on myös jatkaa uusien biisien esittämistä livenä. Silloin ne löytävät muotonsa keikkailun kautta, kuten joskus ennen vanhaan.

Egotripin seuraavat keikat soivat Hyvinkäällä 19.8. ja Jalasjärvellä 20.8.

egotrippi.com 

Lisää luettavaa