”Ehkä rocktähteyden idean pitäisi kuolla” – Frank Carter & the Rattlesnakes ravistelee uudella biisillä rocktähteyden myyttiä

27.9.2023 13:04

Suomessa useaan otteeseen viime vuosina konsertoinut Frank Carter and the Rattlesnakes julkaisee alkuvuodesta uuden albumin. Levyn nimi on Dark Rainbow, ja se saadaan kuuluville 26. tammikuuta. Yhtye esittelee samaan hengenvetoon myös levyn ensimmäisen singlelohkaisun, ja tämän Man of the Hour -biisin videon voi katsoa heti tuosta yläpuolelta.

Orkesteri kertoo tiedotteessa, että uusi single merkitsee tavallaan uuden aikakauden alkua. Man of the Hourin sanoitukset kyseenalaistavat ajatuksen rocktähteydestä ja mihin se sopii vuonna 2023.

”Puhumme siitä, kuinka rock and roll ei koskaan kuole, mutta emme koskaan puhu siitä, kuinka ehkä rocktähteyden idean pitäisi kuolla. Koko konsepti ja se, mitä se tarkoittaa, on aina ollut tämä glamourisoitu hetki, mutta lopulta kun puen sen puvun päälleni, se ei toiminut minulle kovin hyvin”, Frank Carter kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

”Todistan maailman muuttuvan nopeasti ympärilläni ja yritän edelleen tulla toimeen sen kanssa, kuka olen ja mikä on aito versio minusta. Kun annan ihmisille sitä, mitä luulin heidän haluavan, vie se minua yhä kauemmas siitä, kuka oikeasti olen.”

Dark Rainbow’n julkaisun myötä bändi aloittaa lähtee pitkälle kiertueelle, joka kattaa Euroopan, Australian ja Yhdysvallat. Suomeen asti ei keikkoja ole toistaiseksi buukattu.

Lisää luettavaa