”Eihän tässä lue Kiss” – Kävipä kerran niin, että naamiorokkarit vaativat toimittajaa vaihtamaan paitaa kesken haastattelun

"Miltä sinusta tuntuisi, jos olisit Iron Maiden ja me tulisimme tänne Kiss-paidoissa?"
9.1.2018 12:27

Verkkotoimitus törmäsi Youtuben ihmeellisessä maailmassa seuraavaan videoon, jonka joku ystävällinen sielu on ladannut palveluun viime viikolla. Oli kyseessä ns. wanha juttu tai ei, on se sen verran hämmentävä että se ansaitsee tulla nostetuksi taas esille: videolla Kiss-yhtyeen jäsenet nimittäin närkästyvät, kun toimittajalla on yllään väärän bändin t-paita.

Kyseessä on kuvamateriaalia tv-haastattelusta, jonka yhtye antoi vieraillessaan Etelä-Amerikassa vuonna 2012. Haastattelussa tapahtuu outo käänne heti kättelyssä, kun Paul Stanley huomaa, että toimittaja on pukeutunut Iron Maidenin paitaan. Tämähän ei naamiorokkareille sovi, ollaanhan nyt heidän keikallaan eli ”heidän kotonaan”.

– Se kirjoitetaan K-I-S-S. Eihän tässä lue Kiss, eihän? Stanley hymähtää.

Stanley, Singer ja Thayer tuntuvat lähinnä nauravan asialle, mutta Gene Simmons sen sijaan pahastuu kunnolla toimittajan asuvalinnasta ja vaatii tätä vaihtamaan paitaa.

– Miltä sinusta tuntuisi, jos olisit Iron Maiden ja me tulisimme tänne Kiss-paidoissa? Simmons hämmästelee.

Lopulta toimittaja joutuu kääntämään Iron Maiden -paitansa ympäri ja haastattelu voi jatkua. Haastattelun päätteeksi Eric Singer ojentaa toimittajalle Kiss-paidan – joka sekin tosin on pari numeroa liian iso.

Lisää luettavaa