Elämänsä aikana lähes kaikkea mahdollista kitusiinsa imuroinut Slash paljastaa, mistä paheesta on ollut kaikkein vaikeinta luopua

13.2.2022 20:07

Juuri viimeisimmän sooloalbuminsa Slash Featuring Myles Kennedy And The Conspirators -yhtyeensä kanssa julkaissut Guns N’ Roses -kitaristi Slash tunnettiin aikoinaan melkoisena päihteiden suurkuluttajana. Mies on myöhemmin kertonut muistikuviensa 1990-luvulta olevan hataria, ja vahingoittihan mies päihteiden kanssa puljatessaan sydäntäänkin sillä seurauksella, että hänelle täytyi asentaa tahdistin 35 vuoden iässä.

Kaikenlaista kokeillut ja käyttänyt mies kertoo, että vaikeinta on ollut kuitenkin luopua täysin laillisesta päihteestä – tupakasta.

”Tupakoinnin lopettaminen on ollut kaikkein vaikeinta”, Slash toteaa saksalaisen Antenne Syltin haastattelussa, kun häneltä kysyttiin neuvoja tumppaamisen kanssa kamppaileville. ”Mieleeni tulee kaikenlaista, jota on ollut vaikea lopettaa, mutta tupakka oli kaikista vaikeinta. Sitä täytyy vain tehdä päätös ja pysyä siinä.”

”Täytyy myöntää, että minulla oli keuhkokuume lopettaessani, joten en voinut hengittää kunnolla pariin viikkoon ja se auttoi minut pahimman yli”, mies lisää. ”Sen jälkeen käytin laastaria, Nicorettea, nuuskaa ja lopuksi tavallista purkkaa. Jauhan edelleen tavallista purkkaa. Ja siitä [lopettamisesta] on nyt jo yli 12 vuotta. Täytyy siis tehdä päätös ja sitten toimia sen mukaan. Mutta se ei ole helppoa.”

Lisää luettavaa