Elävää musiikkia tarjolla! Tampereella juhlitaan Saaribluesia Tuomari Nurmion ja muiden konkarien kera

Skenes bäk.
Perttu Saksa

Justiinsa eilen uutisoitiin, että Tampereen perinteikäs klubifestivaali Lost in Music jää tämän vuoden osalta juhlimatta. Harmin paikka, mutta onneksi samaan kaupunkiin on tarjolla hyviäkin uutisia: Saariblues tuo yleisölle juurimusiikkihoitoa 29. elokuuta.

Tampereen Pyhäjärven kesäkeitaassa esiintyvät Tuomari Nurmio & Tohtori Hillilä, Aija Puurtinen & Brooklynin satu, Dr. Helander & Third Ward, Jo’ Buddy’s Trio Riot sekä JJ Nybergh & The Blues Radiators. Tapahtuma vietetään venetsialaisviikonloppuna, joten Saaribluesissakin riittää valoja, varjoja ja loppuvan kesän fiilistä.

Mitä korona-asioihin tulee, järjestäjät vakuuttavat tiedotteessa varatuneensa asianmukaisesti. Laukontorin satamassa jaetaan jokaiselle asiakkaalle oma käsidesipullo veloituksetta. Halutessaan asiakas saa myös oman kasvomaskin ilmaiseksi. Laukontorilla ja Viikinsaaressa on useampi käsien desinfiontipiste. Laivat, saaren tasot ja ovenkahvat luvataan myös desinfioida, ja turvavälejä on mahdollista pitää.

Pääsyliput maksavat 38,50 euroa, ja hintavampia vip-vaihtoehtojakin on tarjolla. Lisätietoja tapahtumasta löytyy festivaalin verkkosivuilta.