Elon Muskin Twitter-sotku sen kuin pahenee, mutta ei hätää: Limb Bizkit on valmis rientämään hätiin

21.12.2022 14:20

Sitten hieman kevennystä. Aina siitä asti, kun Elon Musk alkoi hallinnoida Twitteriä viime lokakuussa, on palvelun piiristä kuulunut lähinnä kummallisia ja suorastaan hälyttäviä uutisia. Työntekijöitä on irtisanottu, ex-duunarit ovat kertoneet varsin oudoista uusista käytännöistä, useita palvelusta pois suljettuja hahmoja on toivotettu tervetulleeksi takaisin, journalistien tilejä on vastaavasti jäädytetty ja niin edelleen. Eilen Musk sitten ilmoitti jättävänsä Twitterin toimitusjohtajan tehtävät heti, kun sopiva korvaaja on löydetty.

Kenties tämä viimeisin käänne innoitti Fred Durstin ja Limp Bizkitin vinoilemaan hieman sekasotkun kustannuksella. Durst ilmoitti pyytämättä ja yllättäen, että sekä hän että koko bändi ovat käytettävissä, mikäli Twitter kaipaa tukea.

”Hyvää huomenta, hyvä herra”, Durst kirjoittaa sanansa Muskille suunnaten. ”Minä ja Limp Bizkit olemme tavoitettavissa, mikäli tarvitsette Twitterissä minkäänlaista apua. Hyvät pyhät.”

Sepä tästä nyt vielä puuttuisi, jos Limp Bizkit ryhtyisi nostamaan Twitteriä jaloilleen. Toisaalta sekin kertoo jotain viime aikojen meiningistä, ettei tällainen peliliike yllättäisi enää tässä vaiheessa juuri lainkaan. Siispä onnea matkaan, Mr. Durst, pistäkää hösseliksi!

Lisää luettavaa