”Emme osanneet ennustaa, ettei Mick Mars kykenisi rundaamaan” – Nikki Sixx kommentoi Mötley Crüen kitaristivaihdosta

9.8.2023 21:55

Mötley Crüe -basisti Nikki Sixx jutteli hiljattain Guitar Worldin haastattelussa kitaristi Mick Marsin lähdöstä ja siitä, miksi tämän korvaajaksi löytynyt John 5 oli oikea mies hommaan.

”Emme osanneet ennustaa, ettei Mick kykenisi rundaamaan ja joutuisi lopettamaan bändissä”, Sixx. ”Kesken — ei edes puolivälissä — valtavaa kiertuetta. Meidän täytyi kysyä itseltämme, haluammeko pettää fanimme? Haluammeko pettää [konserttipromoottori] Live Nationin? Haluammeko pettää [kiertuekumppani] Def Leppardin? Haluammeko pettää itsemme sen takia, että bändin alkuperäisjäsen ei kykene enää kiertämään? Meidän täytyi miettiä hyvin hartaasti, mitä oikein aioimme tehdä.”

Sixx sanoo, että John 5 oli lopulta itsestäänselvä valinta Marsin korvaajaksi.

”John tunsi kaikki bändin jäsenet ja minulla oli häneen suhde laulunkirjoittajana ja ystävänä, ja olimme tehneet yhdessä studiossa kamaa The Dirt -elokuvan soundtrackille”, Sixx sanoo. ”Se tuntui luonnolliselta hirvittävässä tilanteessa, johon emme itse halunneet. Jos oli olemassa oikea kaveri, John oli sellainen. Kuten sanoin, emme itse halunneet tähän tilanteeseen, mutta koska tässä sitä nyt ollaan, olemme erittäin tyytyväisiä siihen, missä juuri tällä hetkellä olemme.”

Mick Mars ilmoitti viime vuoden lopulla jättäytyvänsä pois kiertue-elämästä selkärankareuman vuoksi. Kitaristi painotti pysyvänsä edelleen Mötley Crüessa, mutta muu jäsenistö ei ilmeisesti ollut asiasta aivan yhtä mieltä. Näillä näkymin vyyhtiä tullaan ratkomaan myöhemmin oikeudessa.

Lisää luettavaa