”Emme tuumineet, että ’Hei, keksitäänpä heavy metal!'” – Ozzy Osbourne palaa Black Sabbathin alkuaikoihin tuoreessa dokumentissa

Toukokuun 14. julkaistavassa Rockfield: The Studio On The Farm -dokumentissa tutustutaan Walesin maalaismaisemissa sijaitsevaan Rockfield-studioon, jossa ovat äänittäneet muiden muassa sellaiset nimet kuin Black Sabbath, Hawkwind, Judas Priest, Motörhead, Rush, Queen, The Cult, Ian Gillan ja Robert Plant.

Dokumentin tuoreessa trailerissa Ozzy Osbourne ja Tony Iommi muistelevat 1970-luvun alun Paranoid-treenejä Rockfieldissä.

”Emme ymmärtäneet mitä olimme tekemässä”, Ozzy sanoo videolla. ”Emme tuumineet, että ’Hei, keksitäänpä heavy metal!’, se vain tapahtui!”

Kingsley ja Charles Ward perustivat studion viisikymmentä vuotta sitten perheensä maitotilalle ja aloittivat äänityspuuhat ystäviensä kanssa. Studion maineen kirittyä ympäri Iso-Britanniaa kaikki Sabbathista ja Queenista Simple Mindsiin ja Iggy Popiin sekä myöhemmin Oasikseen ja Manic Street Preachersiin ovat äänittäneet paikassa vuosikymmenten varrella.

Katso tähän mennessä julkaistut trailerit dokumentista alta.