Emmylou Harris saapuu Helsinkiin Rodney Crowellin kanssa

21.2.2013 09:52

Kantrimusiikin mestarit Emmylou Harris ja Rodney Crowell saapuvat yhteiskeikalle Helsingin Finlandia-taloon 29.5. Parivaljakko julkaisee maaliskuussa duettoalbumin Old Yellow Moon. Levystä saa esimakua Hanging Up My Heart -sinkun myötä:

Emmylou Harris on yli 40-vuotisen uransa aikana ehtinyt saavuttaa käytännössä kaiken mitä kantrin alueella voi saavuttaa. Plakkarissa on 12 Grammy-voittoa ja iso lista muita tunnustuksia, sekä 26 studioalbumia ja lukemattomia muita levytyksiä.

Rodney Crowell ja Emmylou ovat tehneet yhteistyötä 1970-luvulta saakka. Hänen sävellyksiään ovat levyttäneet muun muassa Norah Jones, Johnny Cash ja Grateful Dead. Hänen lukuisista sooloalbumeistaan menestyksekkäin on ollut vuoden 1988 Diamonds And Dirt.

Konsertissa kuullaan lauluja molempien artistien tuotannosta, sekä tietenkin näytteitä Old Yellow Moonilta. Bändissä soittavat Steve Fishell, Jedd Hughes, Byron House, Gerry Roe ja Chris Tuttle.

Keikan liput tulevat myyntiin tiistaina 26.2. Lippupalvelussa.

 

Kannattaa pitää mielessä, että edellisenä iltanahan samalla areenalla soittaa Lucinda Williams! Kyllä meitä nyt hemmotellaan.

Lisää luettavaa