Englantilaisbändin keikka keskeytettiin katsojan noustua lavalle – seuranneessa huutokonsertissa yhtye sai kuulla kunniansa

18.2.2023 19:19

Metalcorea veivaava englantilainen Architects keskeytti konserttinsa Australian Adelaidessa perjantai-iltana fanin pinkaistua lavalle sättimään yhtyettä. Erityisesti tunkeutujaa kismitti edesmenneen kitaristi Tom Searlen korvannut Josh Middleton. Katsojan mielestä yhtye ei myöskään soittanut tarpeeksi Searlen aikaista materiaalia.

Hässäkkä keskeytti keikan hetkeksi, mutta yhtye soitti lopulta settinsä loppuun ilman lisäkommelluksia. Laulaja Sam Carter puhutti kuitenkin yleisöä kiihkeään äänensävyyn heti välikohtauksen jälkeen.

”Kaikkina näinä vitun vuosina tässä vitun bändissä, jolle lemme antaneet vittu elämämme, ja jonka eteen olemme paiskineet duunia niin vitusti, on ankeaa nähdä kun joku juoksee vittu lavalle, kaappaa mikin ja alkaa huudella mitä vittua hän nyt ikinä huusikaan”, Carter vaahtosi. ”Se on ihan mielipuolista.”

”Tämä ei ole vittu mitään leikkiä. Kyse on meidän elämistämme, enkä tiedä kuka vittu tämä henkilö oikein luulee olevansa tullessaan lavalle ja yrittäessään käydä Joshin päälle. Toinen juttu on se, että hän tuli lavalle huutamaan vittua päin naamaani, käski kunnioittamaan Tomia ja soittamaan vanhoja biisejä. Voin kertoa, että olimme juuri soittamassa setin vanhinta biisiä senkin hanttapuli.”

Carter lisäsi yhtyeen jäsenten ”kunniottavan Tomia joka ikisenä päivänä” ja muistutti, että kyse on lopulta kuitenkin vain musiikista.

Carter pui tapausta vielä jälkeenpäin Twitterissä. Löydät kyseiset twiitit alta.

Lisää luettavaa