Ennakkokuuntelussa tänään: neljän naisen indiepop-ryhmä The Wrecking Queens kertoo uudella ep:llään erilaisesta euforiasta

The Wrecking Queensin esikoisalbumista on vierähtänyt jo useampi vuosi, mutta bändi ei ole vaipunut missään vaiheessa täyteen radiohiljaisuuteen. Indiepop-bändi on julkaissut irtosinglejä harva se vuosi: Game of Love ilmaantui kuuluville vuonna 2013, Pigeons esiteltiin 2015 ja Children of the Sun viime vuonna.

Nyt on vähän isomman paketin vuoro, kun kvartetin viiden biisin mittainen, muun muassa Siinaista tutun Matti Ahopellon tuottama ep A Different Kind of High tulee myyntiin 1. maaliskuuta. Julkaisuun voi ottaa Soundin ennakkokuuntelun avulla tuntumaa jo viikkoa ennen h-hetkeä, joten laitapa tuotos alapuolelta soimaan ja tarkasta, mihin suuntaan orkesterin ulosanti on kulkenut.

A Different Kind of High on yhteisen taipaleemme hioma helmi. Se saa kuuntelijan vaipumaan elämänmakuiseen uneen, jossa siirrytään rakkauden syleilystä ja auringon polttamilta pelloilta neonvalojen värjäämille kaduille – katkeransuloisia kyyneliä unohtamatta”, kirjoittaa laulaja Nöpsy tiedotteessa.

Wrecking Queens juhlii ep:n julkaisua Helsingissä Korjaamon vintillä 24. maaliskuuta. Golden-kappaleesta julkaistiin juuri myös musiikkivideo, senkin voit katsoa alta.