Ennen poptähteyttään Katy Perry kävi säännöllisesti Marilyn Mansonin konserteissa, mutta vähän toisilla asioilla kuin odottaa saattaisi

Popin megatähtiin lukeutuva Katy Perry paljastaa tuoreessa Voguen haastattelussa, että hänellä oli tapana käydä nuoruudessaan shokkirokkari Marilyn Mansonin konserteissa – mutta ei suinkaan showta ja musiikkia fiilistelemässä. Perry kävi nimittäin keikoilla turmelevaksi mieltämäänsä viihdettä protestoimassa.

”Tiesimme perheessämme Madonnasta ja Marilyn Mansonista, koska osoitimme mieltä heidän konserteissaan”, Perry muistelee. Esimerkiksi Mansonin konserttiin Santa Barbarassa hän oli menossa jakamaan Kuinka löytää Jumala -pamfletteja. Paikan päällä hän kuitenkin päätyi katsomaan keikan nuorisopastorin kanssa ja yllätyksekseen piti sitä ”mielenkiintoisena ja outona kokemuksena”: ”Tajusin mistä oli kyse. Kotini toimi kuitenkin kirkkona sunnuntaiaamuisin, sunnuntai-iltaisin ja keskiviikkoiltaisin. Emme viettäneet Halloweenia, Jeesus jakoi joululahjat ja katsoimme Bill O’Reillyä televisiosta. Niissä merkeissä sujui koko lapsuuteni ja esiteini-ikäni.”