Ensi kesän Tuskaan kiinnitetty Voyager perui Euroopan-kiertueen viime metreillä – Laulaja vakavasti sairas

Danny Estrinillä diagnosoitiin syöpä.
21.9.2023 11:42

Australiaa Euroviisuissa edustanut progressiivisen metallin ja synapopin sekoitusta soittava Voyager on perunut koko Euroopan-kiertueensa vain pari viikkoa ennen rundin alkua. Peruuntumisen syynä on laulaja-keytaristi Danny Estrinin terveys.

”Sain viime viikolla kuulla elämää mullistavia uutisia: minulla diagnosoitiin syöpä, joka vaatii välitöntä hoitoa. Olen todella murtunut, ettemme pääse Euroopan-kiertueelle varsinkin näin Euroviisujen jälkeen. Mutta lääkärini ovat käskeneet ottamaan tilanteen vakavasti ja asettamaan terveyteni etusijalle. Minun tulee selvittää tämä asia nyt, jotta pääsemme taas keikkalavoille mahdollisimman pian. Päätös oli vaikea, mutta toivon mukaan sellainen, minkä kaikki ymmärtävät”, Estrin tiedottaa yhtyeen some-kanavien välityksellä, muttei kerro tarkemmin, mistä ja minkälaatuisesta syövästä on kyse.

Voyagerin on tarkoitus saapua Suomeen ensi kesänä Helsingin Tuska-festareille. Toivottavasti miehen terveys on tuolloin paremmalla tolalla ja yhtye pääsee nousemaan lavalle Suvilahdessa. Voimia Estrinin suuntaan!

Lisää luettavaa