Ensiferumista tuttu Netta Skog antaa edelleen hanurin soida – mutta nyt esitetään aivan muuta kuin metallia

5.6.2018 13:27

Suomen mahdollisesti kovin rock-hanurinsoittaja Netta Skog ei ole vetäytynyt musiikkihommista sen jälkeen, kun päätti pestinsä Ensiferumissa ja Turisaksessa. Skog loikkaa seuraavaksi elokuvamusiikin maailmaan ja esittää parituntisen konsertin, jossa kuullaan erinäisten hittielokuvien musiikkia haitarisovituksina. Melkoista!

Vuoden 2015 digiharmonikan maailmanmestari ja Kultainen Harmonikka -kilpailun 2006 voittaja tulee näyttämään, miten yhdellä soittimella saa kaiken kuulostamaan siltä, kuin mukana olisi isompikin orkesteri. Ja täysin ilman taustanauhoja”, hehkutetaan tiedotteessa. 29. syyskuuta Karkkilan Karkkila-salissa järjestettävän konsertin ohjelmisto on kasattu muun muassa sellaisista elokuvista kuin Pirates of the Caribbean, Leijonakuningas, Jurassic Park, Forrest Gump, Kaunotar ja hirviö, Schindlerin lista, Braveheart – Taipumaton ja Titanic.

”Valikoin elokuvat ihan sen perusteella, että ensinnäkin ne ovat parhaita elokuvia mitä olen nähnyt, mutta totta kai eniten vaikutti se, minkälainen soundtrack elokuvilla on. Monesti ihmiset eivät välttämättä edes muista, minkälaista musiikkia tietyissä elokuvissa on, mutta varmasti he huomaisivat sen poissaolon”, Skog kertoo tiedotteessa.

Viestissä painotetaan erikseen, ettei nyt ole kysymys pelkästään elokuvien tunnuskappaleiden esittämisestä, vaan ”kokonaisen elokuvan soundtrackin sovittamisesta yhdelle soittimelle eli digiharmonikalle”. Keikkaa ryyditetään Mikko Skyttän suunnittelemalla valoshow’lla.

Liput konserttiin ovat myynnissä Skogin omilta kotisivuilla, Karkkilan Aitokulta-liikkeessä ja Pusulan Pikkuomenassa. Lippujen hinnat ovat ennakkoon 20 €, alle 15-vuotiaat pääsevät sisälle viisi euroa halvemmalla.

Lisää luettavaa