Ensimmäisen sooloalbuminsa julkaiseva Ville Valo lähtee tien päälle – Pitkä kiertue alkaa Tavastian-keikalla

Ensimmäinen single julki perjantaina 8.4.
7.4.2022 11:57

Uutisoimme eilen, että HIM-yhtyeen keulakuvana tunnetuksi tullut, viime vuosina Agentsin laulajana toiminut Ville Valo julkaisee VV-nimimerkillä uuden singlen perjantaina 8. huhtikuuta. Juuri toimitukseen saapunut tiedote kertoo, että single enteilee Valon ensimmäistä sooloalbumia, jonka tiimoilta laulaja lähtee myös kiertueelle.

”Pikkuhiljaa alkaa palapeli olemaan kasassa, ja uskallan taas hyökätä hiilikellarista ihmisten ilmoille”, Valo kommentoi.

Valon ensimmäinen soolopitkäsoitto Neon Noir julkaistaan alkuvuodesta 2023. Pitkä kansainvälinen kiertue starttaa puolestaan 13. tammikuuta Helsingin Tavastia-klubilta. Tavastian-keikan liput tulevat Tiketissä myyntiin maanantaina 11.4. kello 11.

Perjantaina 8.4. videon kera julkaistava Loveletting-single on Valon säveltämä, sanoittama ja tuottama ja hän on myös itse soittanut kaikki kappaleella kuultavat instrumentit.

Loveletting yhdistelee musiikillisesti Agentsista oppimaani herkkyyttä HIMpuloiden meluvalliin, lisäten soppaan ripauksen 80-luvun estetiikkaa. Lyyrisesti kappaleessa tunnelmoidaan jälleen äärikysymysten äärellä, irti päästämisen ja kiinni pitämisen unenomaisella rajalla.”

Lisää luettavaa