Ensimmäiset Tuska 2021 -esiintyjät julki – Mukana mm. Korn, Bodom After Midnight ja Devin Townsend

Samalla tulivat myyntiin kolmen päivän liput.

Helsingin Suvilahdessa järjestettävä Tuska-festivaali on julkistanut ensimmäiset kiinnityksensä ensi vuodelle. Kattaukseen pyritään saamaan mahdollisimman monia tämän vuoden peruuntuneille festareille kaavailtua esiintyjää ja ilahduttavan moni onkin jo varmistanut tulonsa myös ensi kesänä.

Tähän mennessä vahvistuneet Tuska 2021 -kiinnitykset ovat pääesiintyjän viittaa kantava Korn (joka nähdään ensi kesänä myös Provinssissa), fanien toiveiden mukaan settilistansa rakentava Devin Townsend, Alexi Laihon uusi yhtye Bodom After Midnight, Insomnium, Mokoma, Beast In Black, Eluveitie, Jinjer, Lost Society, Belzebubs, High On Fire, Perturbator, Oranssi Pazuzu, Vltimas sekä Gaahls Wyrd. Neuvottelut useiden täksi kesäksi kiinnitettyjen artistien kanssa ovat yhä kesken, joten lisää on vielä toivon mukaan tulossa.

Tänään tulivat myös myyntiin kolmen päivän liput ensi vuoden Tuskaan. Lippuja saa Tiketistä, Ticketmasterista tai Lippupisteestä ja hintaa piletille tulee alkaen 159 euroa. Vuoden 2020 Tuska-festivaalille ostetut liput kelpaavat sellaisenaan myös ensi vuonna tai ne voi halutessaan palauttaa ostopaikkaan 31.8.2020 mennessä ja saada rahat takaisin lippukaupan palvelumaksua lukuun ottamatta.

Tuska-festivaali järjestetään ensi vuonna 2.-4. heinäkuuta. Tapahtuman ikäraja on K-18.