Ensinäyttö: Aikuiset-näyttelijän tähdittämä Malla Collin -video tuo lohtua sydänsuruihin

Rovaniemeläisen lauluntekijän uusi single julkaistaan 2. joulukuuta. Kappale käsittelee eron tuomia tunteita.
1.12.2022 08:50

Talven pimeneviin iltoihin on nyt tarjolla rohto, kun Rovaniemeläinen lauluntekijä Malla Collin julkaisee uuden singlen Pusuja ja Puranaa 2. joulukuuta. Kappale on tästä päivästä lähtien ennakkokuuntelussa lohduttamassa Soundin lukijoita. Yläpuolella on myös nähtävissä Italo Moncadan kappaleeseen ohjaama video, jossa Malla Collinin lisäksi näyttelee Aikuiset-sarjan viimeiseltä tuotantokaudelta tuttu Carlos Orjuela.
.
Kappale on tarina siitä, kun eron jälkeinen kipu alkaa helpottaa ja ollaan vihdoin valmiita siirtymään eteenpäin, vaikkei omat jalat olisikaan vielä riittävän vahvat seisomaan itsekseen. Eroprosessissa koko tunnekarusellin läpikäymisen jälkeen saapuu lopulta hyväksyminen, tiedotteessa kuvaillaan.
.
— Sydän on siitä kätevä elin, että se paranee kyllä. Joskus se ottaa enempi aikaa ja joskus vähempi. Pusuja ja Puranaa on biisi siitä, kun ikävä on muuttunut ihanan nostalgiseksi ja päässä pyörivät kysymykset, joihin ei ole oikeita vastauksia, Collin kommentoi kappaletta.

Kappaleen tuotannosta vastaavat Väinö Wallenius ja Henri Växby. 

— Lokakuun viimassa kuvatulla musavideolla päästiinkin pureutumaan biisin tematiikkaan oikein kunnolla ohjaaja Italo Moncadan johdolla, joka on heittämällä lahjakkaimpia ihmisiä, jonka kanssa oon saanut työskennellä. Tätäkin videota tehdessä meillä oli kasassa aivan mieletön tiimi, ja sitten vastanäyttelijäksi hyppäsi vielä Aikuiset-sarjasta tuttu Carlos Orjuela! Oon niin innoissani lopputuloksesta, että voisin poksahtaa, Collin hehkuttaa.

Malla Collin on tehnyt uraa niin teattereiden lavoilla kuin tv-sarjoissakin. Collinin Märempii unii -esikoissingleen tehty Italo Moncadan ohjaama musiikkivideo noteerattiin ehdokkuudella Oulun musiikkivideofestivaalien kotimaisessa kilpailussa. 

Lisää luettavaa