Ensinäyttö: Fredrik Furu näyttää, miten musiikkivideon voi askarrella karanteenissa kotikonstein

Mitä tehdä, kun pitäisi singlebiisiin saada musiikkivideo, mutta koronarajoitukset painavat päälle? No, silloin voi tehdä videon esimerkiksi kotioloissa omin avuin. Näin tuumi Fredrik Furu ja puuhasi tyttöystävänsä sekä kavereidensa kanssa paperinukkeanimaation, josta ei vauhtia ja hurjia juonenkäänteitä puutu.

”Löysin kaapista kymmenenmetrisen valkoisen paperipöytäliinan ja sain siitä tämän idean. Sen lisäksi olin ostanut kummityttärelleni vesivärisetin synttärilahjaksi, mutta ajattelin, että kai nämä värit nyt voi itse käyttää kun en voi olosuhteiden takia mennä tapaamaan kummitytärtä”, Fredrik kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

”Askartelin itsestäni pahvinuken ja löysin vanhasta postikortista hauskan näköisen kanin kaveriksi. Teippasin nämä hahmot sushipuikkoihin kiinni ja rupesin kehittämään maailmaa heille.”

Viikon sisällä kasassa oli kymmenen metriä pitkä fantasiamaisema lentokenttineen ja paratiisirantoineen kaikkineen.

”Tyttöystäväni ja muutama kaveri auttoi, ja saimme muutamissa tunnissa tehtyä videon olohuoneen lattialla meidän asunnossamme Helsingissä. Uskon, että kaikki on mahdollista, jos idea on tarpeeksi hyvä ja sopivan hullu. Ehkä tämä herättää muidenkin ihmisten mielikuvitusta näinä aikoina”, Furu kirjoittaa.

Fredrik Furun Facebook-kanava löytyy täältä. Katso Sommartid-video alapuolelta: