Ensinäyttö: Hyvää päivää, Manse! Lulua kirjoitti oodin kauniille, hullulle Tampereelle

13.9.2022 10:39

Tampere – uhka vai mahdollisuus? Mikäli asiaa kysyy Lulua-yhtyeeltä, vastaus lienee tuo jälkimmäinen. Mansessa perustettu kokoonpano nimittäin julkaisi hiljattain täysverisen rakkauslaulun kotikaupungilleen, ja nyt singleen on tehty kaveriksi myös musiikkivideo. Katso Antti Väreen ohjaama video ylempää.

Luluan johtokaksikkona toimii solistipari Miia Lepola ja Vesa Holmala. Lulu on toinen single orkesterin keväällä 2023 julkaistavalta debyyttilevyltä.

“Me halutaan astua isoihin saappaisiin, ja sellaisiahan Tampereelta löytyy musiikin saralla jo entuudestaan. Bändi rokkaa upeesti tässä ja ilakoivat saksofonin puhallukset kruunaavat biisin lopullisen grooven”, laulaja Vesa Holmala kirjoittaa tiedotteessa ja jatkaa:

”Ideana musiikkivideolle oli, että kuvaamme greenscreeniä vasten lauluottoja ja ohjaaja kokoaa otoista lopputuloksen. Oli mukava antaa Antille vapaat kädet, koska luotto on kova ja kyllähän tämä taas kannatti. Saimme kuviin suuria ja tärkeitä vaikuttajia, jotka ovat näyttäneet suomirockin tietä ja lyriikkaa meille nuoremmille sukupolville. Tästä tulee hyvä mieli ja video on meidän itsemme näköinen – se on kuitenkin pääasia.”

Lepola ja Holmala ovat toimineet monenmoisissa musiikkiprojekteissa jo ennen nykyistä bändiään. Miia Lepolaan on voinut aiemmin törmätä Lepolan Akka & Kulkutauti -kokoonpanossa sekä Pink Floyd -tribuuttiyhtye Pulsessa. Vesa Holmala on julkaissut Holmala-artistinimellä albumit Kuka minä oon (2017) ja Sakar (2020).

Luluan Facebook-profiili löytyy täältä ja Instagram-sivu täältä. Keikkoja yhtyeellä ei ole tällä hetkellä buukattuna, mutta sellaisista ilmoitetaan epäilemättä edellä mainituissa sosiaalisen median kanavissa.

Lisää luettavaa