Ensinäyttö: Jyrki69:n kipparoiman The 69 Catsin uusi nimikokoonpano astelee esiin – Ota haltuun Hollywood’s Bleeding -video!

21.10.2020 19:09

The 69 Eyes -laulaja Jyrki ”Jyrki69” Linnankiven ja muun muassa The Head Cat -yhtyeessä Ian ”Lemmy” Kilmisterin kanssa vaikuttaneen kitaristi Danny B. Harveyn vuonna 2013 perustama gothabilly-yhtye The 69 Cats palaa parrasvaloihin halloweenin kunniaksi.

Transylvanian Tapes -ensialbumin vuonna 2014 julkaisseen bändin kokoonpano on mennyt tauon aikana uusiksi, ja tänä päivänä Jyrki69:n sekä Harveyn lisäksi The 69 Catsissa vaikuttavat Nekromantix-basisti Kim Nekroman sekä punklegenda The Damnedin alkuperäinen rumpali Rat Scabies.

– Tuntuu todella mahtavalta toivottaa Kim ja Rat tervetulleiksi The 69 Catsin vahvuuteen. Melkein vielä hienompaa on se, että näiden legendojen erilaiset soittotyylit toimivat keskenään saumattomasti, sanoo Jyrki69.

Transylvanian Tapes sisälsi pitkälti cover-biisejä, mutta ensi vuoden alkupuolella ilmestyvä Seven Year Itch -pitkäsoitto koostuu pääosin yhtyeen omasta tuotannosta.

Seven Year Itch tarjoaa selkeää ja ytimekästä maailmanlopun rock ’n’ rollia ja rockabillyä, jossa kielisoittimet laulavat ja rummut melskaavat pyörremyrskyn lailla, kuvailee Jyrki69.

– Vaikka kirjoitimmekin nyt runsaasti originaalia materiaalia, juuri ilmestynyt ensimmäinen single on kuitenkin laina, sillä teimme alkuperäistä punkimman version Post Malonen Hollywood’s Bleeding -kappaleesta. Biisi oli mukana Post Malonen vuonna 2019 ilmestyneellä samannimisellä albumilla, mutta jostakin syystä hän ei julkaissut kappaletta singlenä… Mutta me julkaisemme!

Soundilla on nyt maailmanlaajuinen kunnia esitellä Hollywood’s Bleeding -biisistä valmisteltu promotionaalinen video. Sen pariin pääsee tuossa yläpuolella.

Lisää luettavaa