Ensinäyttö: Kun levynjulkkarikeikka peruttiin, Tomi Nordlund & Syvä joki päätti hoitaa homman musiikkivideon muodossa

Jälleen tulee ensi-iltaan kotimaista musiikkiosaamista. Soundin levykriitikkonakin kunnostautunut Tomi Nordlund julkaisi Syvä joki -yhtyeensä kanssa alkuvuodesta kolmannen albuminsa Äänet ja valot, ja nyt tuotokselta tuodaan näytille Äänet-avauskappaleeseen tehty musiikkivideo. Katso ylempää!

Jonne Sassin kuvaama video syntyi, kun kokoonpanon levynjulkaisukeikka jäi koronateknisten esteiden vuoksi soittamatta. Kun lavalle ei päästy, mentiin sitten kameran eteen.

”Julkarikeikkamme peruttiin, joten päätimme kuvata samana päivänä musavideon, joka heijastaisi bändin live-energiaa – tosin tällä kertaa treeniksellä käsin. Äänet-videossa tulee hyvin esiin bändin intohimo rockin soittamiseen yhdessä ja toisaalta niin monilta treenikämpiltä tuttu poikamainen kohellus”, Nordlund sanoo tiedotteessa.

Äänet ja valot -albumia voi kuunnella esimerkiksi Spotifyssa. Yhtyeen Facebook-kanavaa voi puolestaan seurata täällä – siellä sitten varmasti ilmoitetaan niistä keikoistakin, kunhan sellaisia saa taas soittaa.