Artisti: Tomi Nordlund & Syvä Joki

Ensinäyttö: Kestäkää vielä hetki, kesä on pian täällä – Tomi Nordlund & Syvä joki muistuttaa suven iloista

Talvi oli taas kerran huomattavan pitkä, ja tällä kertaa se tuntui vielä pidemmältä kuin joskus aiemmin, kun maailmalla on riittänyt kaikenlaista kurjuutta. Eikä kevät ole vieläkään päässyt kunnolla irti, vaikka vappu oli ja meni ja kohta pitäisi jo kerätä valkovuokkoja maljakkoon äitienpäiväksi. Mutta kyllä se sieltä tulee, odottakaa vain hetki, lupaa Soundin avustajanakin kunnostautunut Tomi Nordlund Syvä joki -yhtyeensä kera.

Ensinäyttö: Kun levynjulkkarikeikka peruttiin, Tomi Nordlund & Syvä joki päätti hoitaa homman musiikkivideon muodossa

Jälleen tulee ensi-iltaan kotimaista musiikkiosaamista. Soundin levykriitikkonakin kunnostautunut Tomi Nordlund julkaisi Syvä joki -yhtyeensä kanssa alkuvuodesta kolmannen albuminsa Äänet ja valot, ja nyt tuotokselta tuodaan näytille Äänet-avauskappaleeseen tehty musiikkivideo. Katso ylempää!

Ennakkokuuntelu: Tomi Nordlund & Syvä Joki haki toiselle levylleen rouheutta 1970- ja 90-luvuilta

Tamperelainen folk rock -yhtye Tomi Nordlund & Syvä Joki julkaisee perjantaina 8.2. toisen albuminsa nimeltä Viisi vuotta myöhemmin. Levyyn pääsee tutustumaan jo nyt Soundin ennakkokuuntelussa.
Viisi vuotta myöhemmin soi selvästi äänekkäämmin ja rouheammin kuin kahden vuoden takainen Maisemia-debyytti. Vaikutteita on haettu etenkin 1970- ja 1990-lukujen rockista.
– Levyn biisit ja niiden tekeminen ovat nostaneet esiin mielleyhtymiä omista ysärinuoruuden suosikkilevyistä, kuten Neil Youngin Harvest Moonista ja Sleeps With Angelsistä, R.E.M.:n New Adventures…