Ensinäyttö: Lobster coveroi tietämättään teksasilaisartistia ja puristi elektrobiisin rockmankelin läpi

Laulaja-kitaristi Ana ei paljastanut muille Twisted-kappaleen alkuperäistä tekijää tuodessaan sen treenikämpälle.

Seinäjoki-Pori-akselilla operoiva rockyhtye Lobster lauantaina 17.7. uuden singlen Twisted, joka tarjoaa rouheita kitarariffejä ja stemmalaulujen ilotulitusta. Kappaleen video, jonka toteutuksesta vastaa Porin teatterin tehostemestari Jyrki Heloaho, saa nyt ensiesityksensä Soundin välityksellä.

Twisted syntyi kuin mikä tahansa muukin Lobsterin kappaleista, mutta pienellä twistillä: laulaja-kitaristi Ana Kaunistoa lukuun ottamatta muu bändi ei tiennyt, että kyseessä on alun perin teksasilaisen elektromusiikkiduo Mission kappale.

”Teimme oman näköisen ja täysin erilaisen version biisistä ilman ennakkoasenteita, sillä Ana ei kertonut ekoissa treeneissä, että biisin on jonkun muun tekemä. Hyvä niin. Tuskin olisimme päätyneet tällaiseen  rytmimaailmaan, jos olisimme kuulleet biisin aiemmin”, kertoo rumpali Zeko Takamäki.

”Biisin sanoitus on helposti lähestyttävä, lähes universaali, sillä sukupolvet toisensa jälkeen ovat jossain vaiheessa tunteneet itsensä ulkopuoliseksi oman perheensä silmissä.”

Lobster valmistelee parhaillaan kolmatta albumiaan.