Ensinäyttö: Micke Björklöf & Blue Strip juhlii kolmekymppisiään – uusi single kertoo rankasta aiheesta

1.3.2023 12:47

Pitkän linjan bluesbändi Micke Björklöf & Blue Strip julkaisee uutta musiikkia lähes seitsemän vuoden tauon jälkeen. Aktivoituminen tapahtuu 30-vuotisjuhlavuoden merkeissä, ja uuden levyn ensimmäinen single Colors of Jealousy kertoo mustasukkaisuudesta sekä siitä, mihin se voi pahimmillaan johtaa.

Single julkaistaan virallisesti 3. maaliskuuta, mutta Soundissa tulee nyt ensinäyttöön kappaleeseen tehty komea musiikkivideo. Katso tämä Mikko Parkkosen ohjaama video alempaa.

Björklöf kertoo singlen kertovan itsetutkistelusta ja pohtivan sitä, miksi rakkauden tunne voi muuttua hallitsemattomaksi mustasukkaisuudeksi. “Omistushaluisuus pelon, vihan ja tuskan tunteineen voi vääristää ihmismielen ja johtaa jopa epätoivoisiin tekoihin”, hän pohtii tiedotteessa.

Colors of Jealousy on kitaristi Lefty Leppäsen sanoittama ja säveltämä. Hän kertoo saaneensa idean kappaleeseen uutisia selaillessaan. Otsikoissa toistui usein, kuinka mustasukkaisuus on johtanut intohimorikokseen. “Valitettavasti tämä tuntuu olevan hyvin tyypillisiä tässäkin maassa,” hän sanoo.

“Levytysprosessin myötä tämä teksti on tietysti pyörinyt mielessä paljon ja on ollut todella pysäyttävän surullista huomata, kuinka usein tälläiset ikävät tarinat ovatkaan uutisotsikoissa”, Björklöf pohtii.

Lisää luettavaa