Ensinäyttö: Petetyn naisen raivolle ei mikään vedä vertoja – Erja Lyytinen esittelee livelevynsä nimikkobiisin

13.9.2023 11:04

Erja Lyytinen julkaisee Diamonds on the Road -livelevyn 6. lokakuuta. Soundin sivuilla tuodaan nyt ensinäyttöön albumin nimikkokappaleen video, joka on kuvattu levyn äänitysten yhteydessä Seinäjoella 11.3.2023. Katso vahvatulkintainen keikkatallenne ylempää!

“Kappale alkaa painostavalla ja odottavalla tunnelmalla, jossa nainen on jäänyt lapsen kanssa kahdestaan nukkavieruun kotiin siksi aikaa, kun mies livahtaa rikkaan rakastajattarensa luokse, mitä kuvaa rytmikitaran hypnoottinen riffi. Nainen suunnittelee katkerassa mielessäään kostoreissua ja astuu myrskyä enteilevään ulkoilmaan. Kappaleen pitkään jatkuva sinemaattinen jännite purkautuu villiin slide-sooloon ja bändin räjähtävään tuplatempoon tässä bluesrock-ajojahdissa”, Lyytinen kuvailee kappaleen tarinaa.

Soittotaidoillaan kansainvälisestikin mainetta niittänyt Lyytinen jatkaa lokakuussa 20-vuotiskiertueettaan. Mikäli haluat todistaa artistin soitantaa omin silmin keikalla, merkitse alla olevat päivämäärät muistiin ja riennä kipin kapin yleisöön. Lyytisen Facebook-sivu löytyy täältä ja kotisivut täältä.
5.10. Joensuu, Kerubi
6.10. Mikkeli, Kulttuuritalo Tempo
7.10. Tampere, TTT-Klubi (loppuunmyyty)
12.10. Turku, Utopia Club
13.10. Kurikka, Kurikan kampus
14.10. Rauma, Kulttuurikuppila Brummi
17.10. Lohja, Laurentius-Sali
18.10. Helsinki, Tavastia-klubi
19.10. Kouvola, Pato-areena
20.10. Savonlinna, House Of Olaf
21.10. Iisalmi, Iisalmen kulttuurikeskus

Lisää luettavaa