Ensinäyttö: The Vantagesin Danger on avoin rakkauskirje VV:lle, Iggy Popille ja Alex Turnerille

Single pohjustaa keikkoja Crashdïetin kanssa syyskuussa.
27.7.2023 08:45

Rautalankamusiikista, brittiläisestä indierockista ja vuosituhannen taitteen goottirockista inspiraationsa ammentava helsinkiläinen The Vantages julkaisee tänä perjantaina maistiaisia marraskuun alussa julkaistavalta ep-levyltään. Danger-singlen kylkeen tehty tummanpuhuva video saa nyt ensiesityksensä Soundissa.

”Biisin pointti pyörii tasapainottomuuden ja epäsuoran itsetuhoisuuden ympärillä. Miks me rakastutaan jengiin, jotka ei ole meille hyväksi, ja miksi me palataan hakee lisää?”, primus motor ja solist Tim Mikkola avaa kappaletta, joka on bändin avoin rakkauskirje Alex Turnerille, VV:lle sekä Iggy Popille.

”Kelasin seisarin trillereitä, kun pyöritin ideoita videoa varten. Biisin teemaan sopi kolkko mesta, josta yrittää paeta, kuitenkin kääntyen vastakkaiseen suuntaan aina poistumismerkin nähdessään.”

Vastikään keikkamyyntisopimuksen muun muassa Amorphista ja Lost Societyä luotsaavan Grey Beardin kanssa solminut The Vantages nähdään syyskuussa Tampereella Tullikamarin Klubilla (14.9.), Turun Logomon Teatrossa (15.9.) ja Helsingin On The Rocksissa (16.9.) ruotsalaisen Crashdïetin lämmittelijänä.

Lisää luettavaa