Entinen Ace Frehley- ja Peter Frampton -basisti John Regan on kuollut – tunnettiin myös yhteistyöstään David Bowien kanssa

8.4.2023 20:59

Kiss-kitaristi Ace Frehleyn ja Peter Framptonin yhtyeistä tuttu basisti John Regan on kuollut 71 vuoden iässä.

Regan menehtyi perjantaina kotonaan Wappingers Fallsissa Poughkeepsiessä. Muusikon kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Regan soitti Frehley’s Cometissa vuodet 1984-90 ja äänitti yhtyeen riveissä kolme albumia. Regan kiersi Framptonin kanssa ja esiintyi useilla tämän albumeilla vuoden 1980 Rise Upista alkaen.

”On vain kourallinen ihmisiä, jos sitäkään, jotka tulevat maailmaasi ja rikastuttavat elämääsi”, Frampton kirjoittaa Twitterissä. ”Olen menettänyt yhden läheisimmistä kavereistani. Hän ehdottomasti rikastutti elämääni persoonallaan ja mahtavalla soitollaan. John Regan oli miehistä parhain.”

Regan soitti myös Mick Jaggerin ja David Bowien vuoden 1985 Dancing in the Street -singlellä sekä Rolling Stonesin vuoden 1986 Dirty Work -raita Winning Uglyllä. Muihin Reganin töihin lukeutuu Bowien vuoden 1993 Black Tie White Noise -albumi sekä David Lee Rothin vuoden 1994 Your Filthy Little Mouth. Vuonna 2014 Regan perusti Four by Fate -kokoonpanon yhdessä entisen Frehley’s Comet -laulaja-kitaristi Tod Howarthin ja ex-Skid Row -rumpali Rob Affuson kanssa. Yhtye julkaisi Relentless-debyyttialbuminsa vuonna 2016.

Lisää luettavaa