Entinen Van Halen -laulaja vastaa huhuihin, joiden mukaan yhtye voisi jatkaa ilman edesmennyttä Eddie Van Halenia

The Photo Access / Alamy / AOP

Huhut Van Halen -yhtyeen jatkosta ovat velloneet valtoimenaan aina kitaristisuuruus Eddie Van Halenin reilun kuukauden takaisesta kuolemasta lähtien. Yksi voimakkaimmista huhuista on ollut, että orkesteri voisi palata kokoonpanolla, johon kuuluisivat entinen solisti Sammy Hagar, ex-basisti Michael Anthony, rumpali Alex Van Halen sekä kitaristin pestin Eddieltä perinyt Wolfgang Van Halen.

Hagarin mukaan mitään tälläistä ei kuitenkaan ole suunnitelmissa.

”Minun kanssani ei ole ollut mitään puhetta paluusta tai tribuutista”, Hagar toteaa ABC News Radiolle. ”Kun [Wolfgang ja Alex] haluavat tehdä jotain, kun heidän mielestään aika on kypsä, ja mikäli he kysyvät, että ’Hei, haluaisitko tulla laulamaan muutamalle biisille?’, voit olla varma, että tekisin sen… Mutta [minä puhumassa] aiheesta, ei helvetissä.”

Myös Wolfgang on aiemmin tyrmännyt puheet Van Halenin jatkosta ilman Eddietä.

”Tämä on vain paskamainen valhe, jolla yritetään hyötyä näistä karmeista ajoista”, Wolfgang kommentoi Twitterissä. ”Olkaa kilttejä ja lopettakaa. Tämän paskan jauhaminen ei satuta ainoastaan faneja, vaan myös minua ja perhettäni.”

Hagar korvasi David Lee Rothin Van Halenin laulajana vuonna 1985. Yhteistyö päättyi vuonna 1995 julkaistun Balance-albumin jälkeen. Vuonna 2004 Hagar palasi väliaikaisesti yhtyeen keulille kesäkiertueen ajaksi.