Entisen GN’R-rumpalin yhtye juhlistaa Appetite for Destructionia American Idol -laulaja keulillaan – ”Vihdoin työskentelen taas oikean supertähden kanssa!”

Constantine Maroulis on tuttu myös Broadway-lavoilta.

Guns N’ Rosesin alkuperäisenä rumpalina parhaiten tunnettu Steven Adler aikoo tulevilla Adler’s Appetite -yhtyeensä keikoilla esittää viime kesänä 30 vuotta täyttäneen Appetite for Destruction -levyn kokonaisuudessaan. Juhlakeikkoja varten bändin laulajaksi on kiinnitetty kuudenneksi vuoden 2004 American Idol -kisassa kuudenneksi tulleen, sittemmin muun muassa Broadwaylla Rock of Ages -musikaalin pääroolissa nähdyn Constantine Maroulisin.

”Guns N’ Roses oli nuoruuteni soundtrack. Stevenin kanssa soittaminen on ollut urani kohokohtia. Hän on rakastettava tyyppi ja hänen soittonsa Appetitella on ylivertaista. Hänen soundinsa määritteli koko sen sukupolven”, Maroulis hehkuttaa Billboardin haastattelussa. Eikä Adlerkaan säästele ylisanoja.

”Minäpä vittu kerron… Constantine – jota minä kutsun Casanovaksi – tuli New Yorkiin ja olin, että ’Voi Luoja, tässä on todella mahtava rock ’n’ roll -laulaja!’ Vihdoin työskentelen taas oikean supertähden kanssa!” Adler mehustelee ja lisää Maroulisin vetävän vertoja nuorelle Axl Roselle.

Maroulis debytoi Adler’s Appetiten keulilla 10. toukokuuta Los Angelesin Whisky A Go Gossa, jonka jälkeen seuraa kymmenen keikan Australian-kiertue. Lisäksi ryhmä suunnittelee tekevänsä lisää keikkoja myöhemmin kesällä.

”Tarkoitus on juhlia Guns N’ Rosesin katalogia uudesta näkökulmasta. He ovat maailmalla soittamassa stadioneilla ja Stevenin pitäisi oikeasti olla siellä mukana. Me aiomme todistaa, että soundaamme mahtavalta ja hänen läsnäoloaan todella kaivataan myös isommassa bändissä”, Maroulis toteaa.