Entiset Megadeth-muusikot esiintyivät ensimmäistä kertaa yhdessä 35 vuoteen – videoita katsottavissa

26.2.2023 17:48

Entiset Megadeth-muusikot kokoontuivat Kings of Thrash -kokoonpanon keikalla perjantai-iltana Michiganissa. The Machine Shopin lavalle kapusi niin rumpali Chuck Behler, basisti David Ellefson kuin kitaristit Jeff Young ja Chris Polandkin.

”Historiallinen hetki faneille ja ystäville”, Ellefson fiilisteli jälkeenpäin sosiaalisessa mediassa. ”Tänä iltana Michiganin Flintissä oli ensimmäinen kerta kun minä, Jeff Young ja Chuck Behler soitimme yhdessä livenä 35 vuoteen… soitimme edellisen yhteisen keikkamme Monsters Of Rock -tapahtumassa Englannin Castle Doningtonissa 20. elokuuta 1988!”

Behler soitti Megadethin riveissä vuosina 1987–1989 ja oli mukana yhtyeen So Far, So Good… So What! -albumilla. Samalla levyllä kuullaan myös Youngia. Poland on musisoinut puolestaan thrash metal -suuruuden riveissä useampaankin eri otteeseen vuosien 1984–2004 välillä. Seksivideokohun myötä vuonna 2021 Megadethistä potkut saanut Ellefson vaikuttaa nykyisin Kings of Thrashin lisäksi The Lucid- ja Dieth -kokoonpanoissa.

Kings of Thrash jatkaa keikkailua ympäri Yhdysvaltoja.

Lisää luettavaa