Eppu Normaalin ystävät huomio: ensi viikolla on syytä hakeutua radion äärelle, sillä luvassa on jotain aivan erityistä

23.8.2018 14:06

Radio 957 mainostaa olevansa ”maailman tamperelaisin radiokanava”. Tämä ei olekaan ihan tyhjää puhetta, sillä asema tempaisee ensi viikolla tavalla, joka lämmittää varmasti jokaisen manserockin ystävän sydäntä.

Keskiviikkona 29. elokuuta nimittäin soitetaan Radio 957:llä Eppu Normaalin koko tuotanto läpi – aakkosjärjestyksessä. Projekti tapahtuu samana päivänä kuin Eppu Normaali -veistos julkistetaan kaikille avoimessa kansanjuhlassa Ylöjärvellä. Hyvä!

”Kumpi mahtaa olla huumaavampi kokemus, Eppu-maraton vai oikea maraton? Se ei selviä kuin kokeilemalla molemmat”, tiedote kertoo Eppu Normaali -leirin kommentoivan tapausta.

Radio 957:n Eppu Normaali -päivän aikana kuullaan musiikin lisäksi bändin jäsenten haastatteluita ja fanien tarinoita omista Eppu-suosikeistaan. Martti Syrjä ja Juha Torvinen ovat aseman vieraina muistelemassa bändin historiaa.

”Kun yhtyeen elämäntyötä kunnioitetaan veistoksella, niin kyllä näin mahtavaa uraa pitää kunnioittaa myös tarjoamalla yleisöllemme mahdollisuus nauttia koko tuotanto aasta äähän. Aakkosjärjestyksessä soittaminen antaa mielenkiintoisen perspektiivin yhtyeen musiikkiin, kun alkuaikojen punkbiisin perään voi tulla seesteistä aikuisrockia 2000-luvulta. Luvassa on järkälemäisiä hittejä, nostalgiaa ja harvinaisuuksia, joita ei ole kuultu vuosikausiin”, toteaa kanavan ohjelmajohtaja Ari Ojala tiedotteessa.

Kuka ottaa haasteen vastaan ja kuuntelee koko Eppu-lähetyksen alusta loppuun? Livetwiittaus paikan päältä kiinnostaisi. Miten yliannostus Eppu Normaalia vaikuttaa mielenterveyteen?

Lisää luettavaa