Erään aikakauden loppu: edesmenneen Pantera-rumpalin koti jyrättiin maan tasalle

29.5.2022 20:40

Edesmenneen Pantera/Hellyah-rumpali Vinnie Paulin entinen koti Texasin Arlingtonissa asetettiin myyntiin helmikuussa. 750 000 dollarin hintapyynnön omannut pytinki myytiin nopeasti nimettömälle ostajalle. Ride For Dime -hyväntekeväisyystapahtuman promoottori Derek ”D-Rock” Walkerin mukaan rakennus on nyt jyrätty maan tasalle.

Walker kirjoitti asiasta paikalta jakamiensa kuvien yhteydessä Facebookissa.

”Tämä jäytää sisuskaluja ja särkee sydämen”, Walker kirjoittaa. ”Tässä on kaikki mitä on jäljellä Vinnie Paulin kodista Arlingtonissa Texasissa.”

”Tämä ei ollut ainoastaan heavy metal -maamerkki, vaan osa Panteran rock & roll -perintöä”, Walker jatkaa. ”Myyty yksityisille sijoittajille lanattavaksi uuden rakennuksen tieltä. Jos olit tarpeeksi onnekas kutsutuksi, vaali muistoja ikuisesti…”

Pantera-tuottaja Sterling Winfieldin vaimo Leah Winfield kommentoi, että asia on hoidettu Vinnie Paulin toiveiden mukaisesti.

”Vaikka se onkin välillä sydäntäsärkevää, mutta se on tehty hänen ehtojensa mukaan”, Winfield kirjoittaa päivityksen kommenteissa. ”Ehkäpä tämä auttaa ihmisiä olemaan hieman ystävällisempiä hänen viimeisiä toiveitaan täyttäviä henkilöitä kohtaan.”

Lisää luettavaa