Eric Clapton suunnittelee näyttävää kunnianosoitusta Jeff Beckille – mukana Billy Gibbons, Johnny Depp ja muita

10.3.2023 16:30

Eric Clapton on puuhaamassa varsin komealta vaikuttavaa juhlistusta Jeff Beckille. Clapton ja edesmenneen kitarajumalan leski Sandra Beck järjestävät kahden illan keikkakokonaisuuden Lontoon Royal Albert Hallissa 22.–.23. toukokuuta, ja vaikka esiintyjälista ei ole vielä valmis, on kattaus jo tässä vaiheessa varsin vakuuttava.

Claptonin itsensä lisäksi lavalle nousevat ainakin ZZ Topin Billy Gibbons, Johnny Depp, Claptonin ja Roger Watersin kanssa työskennellyt Doyle Bramhall, laulaja-lauluntekijä Imelda May, Jeff Beckin ihailema fuusiojazz-kitaristi John McLaughlin, pedal steel -taituri Robert Randolph, Rod Stewart, muusikko-näyttelijä Joss Stone, Gary Clark Jr ja Rolling Stone -lehden kitaristilistalla menestynyt Derek Trucks. Lisää nimiä on tiettävästi vielä tulossa listalle.

Jos mielit lähteä Lontooseen keikkoja katsomaan, liput tulevat myyntiin 15. maaliskuuta – ja varmaan myös menevät kaupaksi sen sileän tien. Mutta jospa tästä saataisiin vielä Youtubeen jonkunlainen kooste, sekin kelpaisi kyllä! Katso Claptonin alkuperäinen keikkajulkistus alempaa:

Lisää luettavaa