Erika Vikmanista Amorphisiin ja Ismo Alangosta Eevil Stööhön – Provinssi julkisti 35 kotimaista esiintyjää

14.2.2023 12:03

Tässäpä kelpo festarijulkistus näin tiistain ratoksi! Seinäjoen Provinssi julkisti juuri komeat 35 kotimaista esiintyjää ensi kesän karkeloihin, ja paljon on taas saatu uusia tuttavuuksia ja vanhoja partoja mukaan listoille. Provinssi juhlitaan tänä vuonna tuttuun tapaan 29.6.–1.7.

Metallipuolen julkistuksista mainittakoon suuri ja mahtava Amorphis, Swallow the Sun, Omnium Gatherum ja Insomnium. Markus Vanhalalle tulee siis kiireinen Provinssi, kun pitää kahden viimeksi mainitun bändin keikoilla soittaa. Poppiosastolta ovat mukana Bess, Erika Vikman, Kuumaa, Robin Packalen, Abreu, Alma ja Juha Tapio. Ismo Alanko, Maija Vilkkumaa ja Samuli Putro edustavat suomirockin kokeneempaa kaartia, ja onhan siellä sitten Liila Jokelin, Laura Moisio, Aliisa Syrjä ja Arppakin tunnelmoimassa.

Eikä siinä vielä kaikki. Uusia julkistuksia ovat myös Eevil Stöö & Stepa, Asa, Wöyh!, Pehmoaino, Knife Girl, Malla, Sofa, Cledos, Turisti, Lauri Haav, Sexmane, Pessa, Aaro360, Sonia, Pihlaja, Pyy ja Pearly Drops. Provinssin aiemmin julkistettuja tähtiä ovat esimerkiksi The Chemical Brothers, Gojira, Antti Tuisku, Ghost ja Arch Enemy. Tapahtuman perusliput kustantavat nyt 99–199 euroa, mutta maaliskuun alussa nuo kallistuvat jonkun kympin verran. Soundi on festivaalin virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa