Erikoismenoa Lapissa: Pyhällä järjestetään tapahtuma, johon myydään vain 400 lippua ja jonka esityksiin voi saapua mäkeä laskemalla

Bättre Folk -väki repäisee taas.
2.10.2017 16:16

Pyhällä päästään festaritunnelmiin jopa pahimpien paukkupakkasten aikaan helmikuun alussa. Tiedote kertoo, että ”uuteen musiikkiin ja kirjallisuuteen painottuva arktinen kulttuurifetivaali” Bättre Folk i Fjällen järjestetään Pyhällä 2.–4.2. ja tapahtuman ohjelmisto on nyt varmistunut.

Tapahtuman tähtinä nähdään Pyhimys, Kube X Eevil Stöö, Pykäri, Vesta, Kauriinmetsästäjät, Litku Klemetti, Pajtim Statovci, Jukka Viikilä, Laura Gustafsson ja Kasper Strömman. Päiväkohtainen ohjelma julkistetaan tuonnempana.

Bättre Folk i Fjällen järjestetään nyt toista kertaa. Tapahtuma on monellakin tapaa varsin erikoinen tapaus: myynnissä on vain 400 pääsylippua, ja tiedotteessa luvataan, että festivaalin esityksiin voi saapua vaikka mäkeä laskemalla. Kahden päivän lippu maksaa Tiketissä 52,50 €, päivälippu 32,50 €.

Keikkojen ja kirjailijaesitysten lisäksi festivaali tarjoaa musiikin ja kirjallisuuden työpajoja, avantouintia, joogaa sekä laskettelua. Lisätietoja täällä ja täällä.

Lisää luettavaa