Erykah Badu on hyvin, hyvin vihainen The Flaming Lipsille

7.6.2012 10:28

Melkoinen saippuaooppera. The Flaming Lips julkaisi viime kuussa Record Store Dayn kunniaksi tulpla-lp:n Heady Fwends, jolta löytyy muun muassa Erykah Badun kanssa tehty versio The First Time I Ever Saw Your Face -biisistä.

Melkoinen saippuaooppera. The Flaming Lips julkaisi viime kuussa Record Store Dayn kunniaksi tulpla-lp:n Heady Fwends, jolta löytyy muun muassa Erykah Badun kanssa tehty versio The First Time I Ever Saw Your Face -biisistä. Pari päivää sitten Vimeo-videopalveluun ilmestyi biisistä tehty video, jossa Erykah Badun sisko Nayrok piehtaroi kylpyammeessa täysin alasti muun muassa glitteriin ja erilaisiin nesteisiin itseään sotkien.

Video oli näin ulkopuolisen silmiin tehty hyvällä maulla, vaikka siinä jotain toki vilahtelikin, ja The Flaming Lipsin erikoisiin tee-se-itse-videoihin verrattuna teos vaikutti yllättävänkin ammattimaiselta.

Erykah Badu on asiasta täysin eri mieltä. Ensin video poistettiin netistä hänen pyynnöstään, ja Lips-pomo Wayne Coyne julkaisi aiheesta epämääräisen pahoittelun aiheesta. Ilmeisesti Vimeoon päätynyt video ei ollut Badun sisarusten hyväksymä.

Nyt Erykahilla on palanut pinna lopullisesti ja hän on julkaissut erittäin pitkän ja tuohtuneen, Coynelle osoitetun purkauksen. Badu haukkuu Waynen lyttyyn ja lopettaa viestin ytimekkääseen ”Kiss my glittery ass” -kehoitukseen.

No, kuinka Wayne vastasi? Näin, kuvan kanssa: ”Hey @fatbellybella I Kissed It!!!! Thanks!!!!!

Eikä julkimoiden Twitter-kinailu näytä ihan heti laantuvan. Mukaan astui myös Waynen puoliso Michelle, joka postasi kuvan miehestään joogaamassa todistaakseen Badulle, että Waynen perse on kuin 26-vuotiaalla. Jatkoa seuraa…

Havainnollisesti tviittien vaihdon näkee tästä Guardianin tekemästä yhteenvedosta.

Koko sopan aloittanut, rajoitettuna vinyylipainoksena alunperin julkaistu The Flaming Lips And Heady Fwends -albumi julkaistaan kesäkuun 26. päivä myös cd- ja digiversioina. Albumilla vierailevat Badun lisäksi myös muiden muassa Bon Iver, Ke$ha ja Nick Cave.

Lisää luettavaa