Etkö keksi sopivaa kuunneltavaa eristysoloihin? Foo Fighters -pomo rientää hätiin ilahduttavan eklektisen soittolistan voimin

Jana Blomqvist

Foo Fighters -keulakuva Dave Grohl on laatinut karanteeni-/eristysoloihin sopivan soittolistan The Atlanticille.

”Päästäksemme yli näistä vaikeista ajoista (ja minä todella uskon, että ajan kanssa pääsemme näiden yli), on tärkeää tunnistaa eristäytymisen ja ahdistuksen monet tasot ja liittää ne sopiviin musikaalisiin vastineisiinsa”, Grohl esittelee soittolistaansa.

Ilahduttavan monipuoliselta soittolistalta löytyy niin The Carsia, LCD Soundsystemiä, Smashing Pumpkinsia kuin Tenavien tunnariakin. Myös perustelut valintojen taustalla ovat kohdillaan.

”Sinulla on jäljellä enää yksi pullo kookosvodkaa, olet opetellut ulkoa [seurapeli] Cards Against Humanityn ja Anderson Cooper ilmestyy uniisi”, mies kuvailee. ”Patsy Clinen Crazy ei ole koskaan kuulostanut paremmalta.”

”Hommat on menossa oudoksi”, mies kuvailee Tenavien tunnuskappaletta. ”Et ole katsonut peiliin päiväkausiin, Lululemonseissasi on reikiä ja alat uskomaan ufoihin vietettyäsi liikaa aikaa Youtubessa. Voit aivan hyvin laittaa Vince Guaraldi Trion Linus and Lucyn soimaan, tehdä piparkakkuja ja odotella ulkoavaruuden muukalaisten saapumista. Hyvää joulua!”

Ei muuta kuin lista soimaan alta.