Artisti: LCD Soundsystem

Tribuutit täyttivät loppuviikon – näin Bruce Springsteen, LCD Soundsystem ja Nuno Bettencourt kunnioittivat Princeä keikoillaan

Musiikkimaailman yhä toipuessa yhden sen valovoimaisimman merkkihenkilön menetyksestä, artistit ympäri maailmaa ovat osoittaneet kunnioitustaan edesmenneelle taitelijanerolle niin mediassa kuin konserttilavoillakin. Raportoimme jo aiemmin Corey Taylorin, Pearl Jamin ja Stevie Wonderin tunteikkaista jäähyväisistä maestrolle, mutta myös Bruce Springsteen, LCD Soundsystem ja Extremestä tuttu kitaristi Nuno Bettencourt liittyivät loppuviikon aikana tributoijien runsaaseen joukkoon.

Massiivisen Coachella-festivaalin esiintymisiä näytetään suorana nettilähetyksenä viikonloppuna

Yhdysvalloissa, Kalifornian Indiossa järjestettävä megaluokan festivaali ja taidetapahtuma Coachella lähestyy. Tapahtuman järjestäjät ovat lyöneet hynttyyt yhteen Youtuben kanssa, ja niinpä me täällä maapallon toisella puolella pääsemme myös osallisiksi monista festivaalin huippuesiintyjistä.

Festarikeikkaa, masentava joululaulu ja muuta uutta musiikkia – LCD Soundsystem tulee taas

Grammy-palkittu ja suursuosiossa paistatellut LCD Soundsystem julkaisi kolme levyä vuosien 2005-2010 välillä ja pisti pillit pussiin 2011. Nyt James Murphyn johtama elektrorock-yhtye aktivoituu jälleen. LCD Soundsystem on saanut pääesiintyjäpaikan kalifornialaiselta Coachella-festareilta. Lisäksi yhtyeen kotisivuilla kerrotaan, että vuodelle 2016 on luvassa lisää keikkoja.