Euroviisuissa Suomea edustava Blind Channel allekirjoitti kansainvälisen levytyssopimuksen – ”Seuraava steppi: koko maailma”

Yle / Mona Salminen

Euroviisujen semifinaalikoitokseen parhaimmillaan valmistautuva Blind Channel on allekirjoittanut kansainvälisen levytyssopimuksen Century Media Recordsin kanssa. Muiden muassa Hollywood Undeadia, Enter Shikaria, Simple Plania ja Amaranthea lämmitellyt, sekä Emma-ehdokkuudenkin napannut yhtye nousee seuraavan kerran lavalle torstaina 20.5 klo. 22.00 Suomen aikaa alkavassa semifinaalissa, ja esittää etukäteen runsaasti huomiota ja hehkutusta osakseen saaneen Dark Side -kappaleensa koko Euroopalle.

”Olemme erittäin innoissamme ja kiitollisia saadessamme liittyä Century Media / Sony Music -perheeseen. On kunnia yhdistää voimat yhden maailman suurimman ja merkittävimmän rock-/metallilabelin kanssa. Olemme työskennelleet valtavasti kahdeksan vuoden ajan ja nyt on aika nousta seuraavalle tasolle. Emme malta odottaa, että saamme aloittaa työskentelyn näiden mahtavien tyyppien kanssa näyttääksemme, mitä ovat Blind Channel ja violent pop. Tällä viikolla aloitamme Euroopasta. Seuraava steppi: koko maailma”, yhtye hehkuttaa.

”Blind Channel on lupaavin suomalainen rock-/metalliyhtye tällä hetkellä. Enemmän kuin koskaan, maailmanluokan bändeillä tulee olla erinomaiset biisit ja livekeikat, vaikuttava visuaalisuus, aktiivisuus kaikilla musiikin ja bisneksen osa-alueilla sekä vahva sitoutuminen tekemiseen. Näemme Blind Channelissa kaiken tämän, joten olemme sitoutuneita tekemään parhaan mahdollisen työn tälle upealle bändille. Tervetuloa Century Medialle ja Sony Musicille!”, Century Median johtaja Philipp Schulte kommentoi kiinnitystä.

Euroviisuja voi seurata Ylen kanavilla. Lisää Blind Channel -aiheista asiaa löydät puolestaan huomenna ilmestyvästä Soundista (5/21), jonka kannessa yhtye komeilee.