Every Time I Die -nokkamies jää tauolle yhtyeestä – väittää, että hänen korvaamistaan on juonittu bändin sisällä jo pidempään

4.12.2021 20:18

Every Time I Die -keulakuva Keith Buckley ilmoitti vastikään jättäytyneensä tauolle yhtyeen vahvuudesta terveydellisiin syihin vedoten. Yhtyeen tiedotteen jälkeen tilanne eskaloitui melkoiseksi julkiseksi tunteiden tuuletukseksi, jonka aikana solisti väitti, että hänen korvaamistaan on juonittu bändin sisällä jo pidemmän aikaa.

”Mielenterveydestäni huolehtiminen on nyt tärkeintä elämässäni”, Buckley selvitti Twitterissä julkaisemassaan päivityksessä. ”Rakkaus, jonka se on tuonut kaikkiin tekemisiini, on tullut selväksi kaikille minut nähneille ja pidän edistymistäni liian arvokkaana salliakseni takapakkeja. Pidän taukoa ETID:stä valmistautuakseni TTS:ään.”

TTS on yhtyeen kotikaupungissa vuotuisesti järjestettävä ’TID the season -tapahtuma.

Buckleyn päivityksen jälkeen Every Time I Die tiedotti soittavansa kiertueen loput keikat ilman laulajaa.

”Mielenterveys on tärkeä juttu ja kun sitä ei hoideta, se vaikuttaa niin moniin ihmisiin”, yhtye kirjoittaa. ”Keith tarvitsee aikaa levätä ja valmistautua tuleviin pyhäkeikkoihin ja toivomme hänelle pikaista paranemista. Ymmärrämme myös, että todella monet ovat odottaneet näitä kiertueemme viimeisiä keikkoja. Emme halua aiheuttaa teille pettymystä, joten soitamme nämä kolme viimeistä keikkaa ilman laulajaa.”

”Kuten Keith aina sanoo, ’Tämä mikki on teidän mikkinne.’ Joten tulkaa auttamaan meitä viimeistelemään tämä rundi”, yhtye kannustaa fanejaan. ”Ne jotka eivät halua enää tulla keikalle, rahat palautetaan myyntipisteissä.”

Buckley ei orkesterin tiedotteesta erityisemmin ilahtunut, ja julkaisi pian oman vastineensa, jossa velipoika, yhtyeen kitaristi Jordan Buckley nostettiin esiin pääasiallisena juonittelijana.

”Nyt kun olen nähnyt ’virallisen lausunnon’, jonka mukaan ETID viimeistelee kiertueensa ilman laulajaa, olen valmis hieman valottamaan miksi mielenterveyteni on noussut prioriteettilistalla ETID:iä korkeammalle, ja voitte uskoa että minulla on reseptit tallessa”, Buckley kertoo. ”Eilen meditoidessani sivuhuoneessa kuulin oman veljeni kertovan tuntemattomalle ihmiselle, että ETID oli keskustellut minun korvaamisestani koko tämän ajan. Luulin heidän olleen suurimpia tukijoitani. Mutta Jordan oli valehdellut. Hänen huolensa oli vain julma temppu. Heidän lausuntonsa on siitä todiste.”

”Matkustaminen erillään alkoholista ja juomisen valinneiden käytöksestä on tuonut minulle mielenrauhaa ja tehnyt minusta parhaan esiintyjän mitä olen koskaan ollut”, Buckley jatkaa. ”Rakastan ETID-yhteisöä ja minusta lopultakin tuntui, että annoin jotain takaisin merkittävällä tavalla. Ja tällä tiellä aion myös jatkaa.”

”Hyljeksintä bändiltä, jota olen rakentanut 20 vuotta sen takia, että päätin tehdä mitä tahansa ollakseni hyvä ihminen satuttaa minua syvästi, mutta uskokaa minua kun sanon, että olen henkisesti parhaassa kunnossa koskaan. Tämä päätös tehtiin suojellakseni itseäni omalta sisarukseltani.”

Lisää luettavaa