Ex-Judas Priest -laulaja ampuu kovilla: ”Tällä hetkellä hologrammi-Kiss voisi olla parempaa katsottavaa kuin aito asia”

https://www.youtube.com/watch?v=238024ffM3U

Ronnie James Dion hologrammin kanssa juuri Pohjois-Amerikkaa kiertänyt Tim ”Ripper” Owens, joka stintistään Judas Priestin keulillakin muistetaan, onnistui tölväisemään jäähyväisrundillaan huhkivaa Kissiä rocktähtien hologrammiversioita puolustellessaan.

Kun mieheltä kyseltiin tuoreessa Rock Titansin haastattelussa, kuinka juuri paketoitu Dio-kiertue sujui, laulaja vakuutti monen epäilevän katsojan kelkan kääntyneen show’n nähtyään.

”Se oli hienoa. On ollut hauskaa nähdä, kuinka ihmiset ovat muuttaneet mielipiteitään show’n nähtyään. Se on show — se on viihdettä”, mies kertoo. ”Emme tarvitse hologrammia jatkamaan Ronnie James Dion perintöä — musiikki on Ronnie James Dion perintö, ja se tulee säilymään ikuisesti. Tämä on vain konsertti johon mennä ja pitää hauskaa.”

Kiss nousi esiin samassa yhteydessä, kun Owens ennusti ihmisten voivan odottaa näkevänsä tulevaisuudessa enemmänkin hologrammi-kiertueita.

”Olemme innoissamme teknologiasta… kaikki menee eteenpäin”, mies sanoo. ”Kun joku kuolee elokuvateollisuudessa, he tekevät tyypistä digitaalisen version elokuvan viimeistelemiseksi. Siitä tässä on kyse; näin he menevät eteenpäin. Eikä siinä ole mielestäni mitään väärää. Toisinaan ajattelen, että tällä hetkellä hologrammi-Kiss voisi olla parempaa katsottavaa kuin aito asia.”

Owens sanoo olevansa varma, että esimerkiksi David Bowie ja Lemmy Kilmister tulevat jossain vaiheessa palaamaan keikkalavoille hologrammeina.

”Olen aivan varma, että hologrammi Motörheadista on jo työn alla, Lemmystä ollaan tekemässä sellaista ja aivan varmasti myös David Bowiesta. Näin juuri jonkun muun yhtiön tehneen yhden Roy Orbisonista ja muuta vastaavaa… se ei ole musiikin tulevaisuus, mutta kyse on viihteen tulevaisuudesta, ja yksi uusi tapa ihmisten käydä ulkona nauttimassa olostaan.”

Voit tarkastaa miehen haastattelun kokonaisuudessaan yltä.