Miltä näyttää Ronnie James Dion uudistettu hologrammi? Hiljattaiselta keikalta taltioitu videomateriaali sen paljastaa

23.6.2019 23:25

Edesmenneen heavy metal -legenda Ronnie James Dion runsaasti intohimoja suuntaan jos toiseenkin herättänyt hologrammi esiintyi yhtyeineen perjantaina The Bomb Factoryssä Dallasissa. Keikka oli osa Dio Returns -kiertuetta, joka starttasi toukokuun viimeinen päivä Floridan Fort Myersistä.

Hologrammi-Dioa säesti Dio Disciples -yhtye, joka koostuu rumpali Simon Wrightista, kitaristi Craig Goldystä, kosketinsoittaja Scott Warrenista, basisti Bjorn Englenistä ja ex-Judas Priest -laulaja Tim ”Ripper” Owensista sekä Lynch Mobin entisestä nokkamiehestä Oni Loganista.

Kiertueen ensimmäinen osa paketoitiin joulukuussa 2017, jonka jälkeen epäluonnolliseksi kritisoituun hologrammiin lupailtiin tehdä muutoksia. Ronnien leski Wendy Dio, jolla on näppinsä pelissä myös hologrammin toteuttaneessa Eyellusion-yhtiössä, kertoi uudistuksista Patch.comille seuraavaa: ”Teknologia on kehittynyt suurin harppauksin sen jälkeen, kun ensimmäinen versio luotiin. Olen paljon tyytyväisempi uuteen. Se on miljoona kertaa parempi. En ollut tyytyväinen viime kiertueen päätyttyä. Halusin Ronnien näyttävän enemmän Ronnielta. Olin erityisen tarkka kulmakarvojen kanssa. Ehkä muut eivät huomanneet sitä, mutta minä huomasin. Halusin olla varma, että kaikki olisi täydellistä. Hän on myös nyt samalla viivalla yhtyeen kanssa, lavan edessä. Aiemmin hän oli lavan takaosassa.”

Wendyn mukaan uuden hologrammin suunnitteluun meni ”noin vuosi”. ”Se on kuin piirretty”, Dio kommentoi. ”Jokainen psiveltimen veto ja jokainen ripsi täytyi tehdä erikseen. Sitten minä olin vielä kommentoimassa, että ’En pidä tuosta!’ Mukana olleet ihmiset todella välittivät siitä mitä tekivät. Olimme kaikki paikalla ja mukana luomistyössä, tekemässä siitä juuri sellaisen kuin halusimmekin.”

Miltä lopputulos sitten näyttää? Sen voit tarkastaa tuost ylempää.

Lisää luettavaa