”Mikä luuseri!” – entinen Judas Priest -laulaja haukkuu kirjailija Stephen Kingin pataluhaksi

Ripper Owens oikealla.
AOP

Tim ”Ripper” Owens on varsin merkillinen hahmo metallipiireissä – lahjakas laulaja, joka arvostaa Donald Trumpia ja kiertää tällä hetkellä Dio-hologrammin seurana jossain päin Yhdysvaltoja. Owens on myös äänekäs hahmo sosiaalisessa mediassa, ja nyt mies sohaisi komeasti muurahaispesään, kun hän lateli suoria sanoja kauhuekspertti Stephen Kingistä. Asiasta kertoo Blabbermouth.

”Luen tässä Stephen Kingin twiittejä, ja hahahaha mikä luuseri!” Owens ilakoi ja lisää, että kirjailija lienee menettänyt kirjoitustensa tähden monta fania. Ainakin Owens aikoo hakea jännärinsä vastaisuudessa muualta.

Owens ei yksilöi, mitkä Kingin twiitit saivat hänet tolaltaan, mutta oletettavasti kysymys oli Kingin ahkerasti viljelemästä Trump-kritiikistä.

Asiasta nousi tietysti kohu, ja Owensin viestit keräsivät kosolti happamia vastauksia. Owens keskittyi tämän jälkeen perinteiseen trollityyliin iloitsemaan, miten hän keräsi tempauksen vuoksi runsaasti lisää seuraajia, joten ehdottomasti kannatti avautua aiheesta. Katso runsain hymiöin ryyditetyt viestit alapuolelta.